Geboetseerd bord

In de afgelopen maanden kreeg ik een mooi verzoek…

Of ik een bord kon maken voor een bijzonder mooi viertal: 2 broers en 2 zussen. En of ik dit in kaboutertjes kon uitbeelden. Nou, dat moet wel lukken! Dus er kwam een mooi getekend ontwerp, nadat die akkoord was ging ik aan de slag met een fijn stuk klei. Een lieflijk bord, 30 cm doorsnede boetseerde ik met 2 kabouterjongens en 2 kaboutermeisjes zittend op een hek. Nadat deze droog was en de eerste keer gebakken is heb ik hem met vrolijke kleuren geverfd en geglazuurd.. en als afsluiting werd het bord nogmaals gebakken.

Volgens de lieve gever is het bord erg mooi gekeurd.. Ik hoop dat dit prachtige viertal en hun ouders veel plezier hebben van dit mooie bord. Dat het een plekje in jullie huis mag krijgen waarop jullie altijd herinnerd mogen worden hoe mooi en speciaal jullie gezin is… 4 prachtige gezonde kindjes..! Geniet ervan!

Geef een reactie