Opdrachten in Opdracht

Wat ben ik toch dol op mijn uit de hand gelopen hobby!

En weet je waar ik het meeste van houd? Jullie speciale verzoekjes..! Kunstwerkjes op maat, daar word ik zo vrolijk van! In de afgelopen weken heb ik er weer vele mogen maken en er liggen er nog wat in het verschiet. Ik kan nog niet alles laten zien, maar een paar wel!

Zoals deze…

Mijn vader is 2 december jarig, ik vind je geboorteklompen zo geinig! Kun je er ook een paar maken met Kabouter Loe die aan het vissen is? Zo met een paar van die visjes aan de ene kant en hij aan de andere kant? Hier word ik toch dolgelukkig van… en zeker als je dan een geboortedatum van 80 jaar ervoor mag schilderen. Het cadeau werd reuzefijn ontvangen!

En deze…..

Deze 3 broers kregen wel een heeeel orgineel cadeau. Kabouter Loe beeld hun beroep uit op een heerlijke mok. Aan de achterkant staat hun naam. Wat zullen hun met veel genot uit die beker hun favoriete warme drank drinken. Denk je niet?

Binnenkort weer een blogje, want o… wat een mooie dingen liggen er nog te wachten… en mag ik maken..

Bedenk je je nu wat je graag wilt hebben? Mail of bel mij gerust met je ideeën… Niks is te gek en bijna alles kan bij Studio ‘Altijd Lente’..

Geef een reactie