Kaartjeswissellampje

Heb jij ook zulke mooie ansichtkaarten, maar liggen ze te verstoffen… Of heb je zo’n prachtige foto van jou en je oma.. en kun je maar geen mooi lijstje vinden?

Dan hebben wij* de oplossing;

Het kaartjeswissellampje!

Vanaf nu te bestellen voor €29.95 (dit is exclusief het LED lampje, verzendkosten en de kaartjes) Wil je een LED lampje erbij of hem in je favoriete kleur beschilderd hebben rekenen wij hiervoor een meerprijs. Zo kun je zelf je lampje helemaal naar wens maken!

* Ja, je leest het goed… wij! Mijn man heeft een opleiding genoten in de houtsector en wilde graag gaan meehelpen … Hij maakt de lampjes en ik doe het ontwerp!

Optie’s en prijzen Kaartjeswissellampje;

– Lamp incl. kleine fitting, schakelaar, 2 meter snoer €29.95

– Laagje blanke lak €3.00

– Geschilderd in je favoriete kleur met gifvrije stockmar verf € 10.00

-Geschilderd in je favoriete kleur met Talens acrylverf ‘Amsterdam’ €7.50

– Voorkant gepersonaliseerd met naam, gefiguurzaagde afbeelding of illustratie, of lampje in andere afmeting, neem gerust contact op.

– Wij verzenden alleen met PostNL. Dit is op eigen risico, wij verpakken onze spullen zo breukvrij mogelijk. Het verzenden kost €6.95

– Als een betaling binnen is kunnen wij pas overgaan tot verzending. Wij houden de klant op de hoogte of wij de betaling hebben ontvangen. Wanneer wij het lampje verzonden hebben zullen wij een track en trace code toesturen.

-Bestelling graag plaatsen via de email.

Geef een reactie