Bijzondere opdracht.

Ik werd gevraagd om voor een bedankkaartje een tekening te maken.

Een bijzondere tekening. Een tekening met veel verdriet, een klein meisje dat veel te vroeg op deze wereld kwam en veel te snel weer ging…

Ik kreeg van deze lieve familie een prachtige foto doorgestuurd met daarop deze afbeelding. Deze heb ik met potlood, grafietpotlood en fineliner weten te tekenen. Deze handen wilde de familie vereeuwigd hebben in een hart. Ik stelde voor om deze in het babyroze te maken, een klein beetje kleur, een klein stukje dankbaarheid voor de 9 dagen die ze met dit meisje mochten doormaken.

Dag lief meisje, ik vond het heel speciaal om voor jouw papa en mama dit te mogen maken. Ik dank ze daarom dan ook heel erg voor deze liefdevolle opdracht. Heel veel kracht en sterkte voor deze familie.

Mixed media; Hb-potlood, grafietpotlood, fineliner, aquarel. Clairfontaine, 250 grams papier.

Geef een reactie